50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym - Septem
Tłumaczenie: Małgorzata Bochwic-Ivanovska
ISBN: 978-8-3788-4898-1
stron: 128, Format: ebook
Data wydania: 2014-01-03
Księgarnia: Septem
Cena książki: 17,99 zł
Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dziś Jego małżonka, która jest również współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wagę ciała (FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie!
Osoby które kupowały "50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym", wybierały także:
- Uwarunkowania gospodarowania kapita 0,00 zł
- Podstawy ekonometrii 0,00 zł
- Zintegrowane systemy zarz 0,00 zł
- Krzywa dochodowo 0,00 zł
- Przyw 0,00 zł