reklama - zainteresowany?

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących - Septem

Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących
ebook
Autor: Aleksandra Halarewicz
ISBN: 978-8-3784-5885-2
stron: 193, Format: ebook
Data wydania: 2017-04-25
Księgarnia: Septem

Cena książki: 15,94 zł (poprzednio: 19,93 zł)
Oszczędzasz: 20% (-3,99 zł)

Dodaj do koszyka Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Tagi: Kulinaria

Rośliny dziko rosnące od tysięcy lat towarzyszą człowiekowi. Jadalne zioła, traktowane jako uzupełnienie codziennego jadłospisu, mogą stać się inspiracją do wzbogacania potraw już znanych, jak i do poszukiwania nowych. W atlasie zamieszczono charakterystyki i fotografie 120 ziół, urozmaicone szczegółowymi opisami ich zastosowania i interesującymi ciekawostkami. Znajdują się tu zarówno zioła i przyprawy popularne, jak i te mniej znane, lecz warte poznania i stosowania.

Dodaj do koszyka Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

 

Osoby które kupowały "Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących", wybierały także:

  • Zdrowe dziecko. 104 proste wege przepisy dla rodzica i maÅ‚ego kucharza
  • Kulisy Kulinarnej Akademii
  • Bez glutenu. Bez wyrzeczeÅ„. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i caÅ‚ej reszty Å›wiata. Wydanie II rozszerzone
  • Jak karmić dzieci, by jadÅ‚y chÄ™tnie i zdrowo
  • Wege w kwadrans. 125 szybkich przepisów kuchni roÅ›linnej. Wydanie II rozszerzone

Dodaj do koszyka Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Spis treści

Dodaj do koszyka Atlas ziół. Kulinarne wykorzystanie roślin dziko rosnących

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2024 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.