reklama - zainteresowany?

Kuchnia polska na cztery pory roku - Septem

Kuchnia polska na cztery pory roku
ebook
Autor: Marta Krawczyk
ISBN: 978-8-3784-5683-4
stron: 241, Format: ebook
Data wydania: 2017-04-25
Księgarnia: Septem

Cena książki: 15,89 zł (poprzednio: 19,86 zł)
Oszczędzasz: 20% (-3,97 zł)

Dodaj do koszyka Kuchnia polska na cztery pory roku

Tagi: Kulinaria

Ze względu na dostępność produktów nasze dania różnią się w zależności od pór roku. Wiosna to pora dojrzewania nowalijek, latem pojawiają się świeże warzywa i owoce, jesień to czas zbioru owoców w sadach, zimą zaś wykorzystuje się zapasy mrożonki, kiszonki i inne przetwory. Kuchnia polska na cztery pory roku to uporządkowany zbiór pomysłów, który pomoże wykorzystać to, co najlepszego ma dla nas natura.

Dodaj do koszyka Kuchnia polska na cztery pory roku

Spis treści

Dodaj do koszyka Kuchnia polska na cztery pory roku

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2025 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.