reklama - zainteresowany?

Tajniki czekolady - Septem

Tajniki czekolady
ebook
Autor: Mark Tilling
ISBN: 9788375414011
stron: 192, Format: ebook
Data wydania: 2019-06-20
Księgarnia: Septem

Cena książki: 63,84 zł (poprzednio: 78,81 zł)
Oszczędzasz: 19% (-14,97 zł)

Dodaj do koszyka Tajniki czekolady

Tagi: Kulinaria

Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School. Tajniki czekolady zasługują na poczesne miejsce w kuchni każdego miłośnika czekolady Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego

Dodaj do koszyka Tajniki czekolady

Spis treści

Dodaj do koszyka Tajniki czekolady

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2024 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.