Tajniki czekolady - Septem
ISBN: 978-83-754-1401-1
stron: 192, Format: ebook
Data wydania: 2019-06-20
Księgarnia: Septem
Cena książki: 71,82 zł (poprzednio: 79,80 zł)
Oszczędzasz: 10% (-7,98 zł)
Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwyciÄ™zca pierwszej serii programu Bake Off: Creme de la Creme stacji BBC2, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w tym nowoczesnym, inspirujÄ…cym i starannie przygotowanym poradniku. Opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. PoczÄ…tkujÄ…cy cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje od wykazu podstawowego sprzÄ™tu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. DwadzieÅ›cia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjÄ™ciami, jest na tyle Å‚atwych, że każdy z Å‚atwoÅ›ciÄ… zrealizuje je w domu, tym samym dorównujÄ…c repertuarem i kreatywnoÅ›ciÄ… zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, gÅ‚ównego wykÅ‚adowcy w Squires Kitchen International School. Tajniki czekolady zasÅ‚ugujÄ… na poczesne miejsce w kuchni każdego miÅ‚oÅ›nika czekolady Claire Clark, odznaczona Orderem Imperium Brytyjskiego
Osoby które kupowały "Tajniki czekolady", wybierały także:
- Zdrowe dziecko. 104 proste wege przepisy dla rodzica i małego kucharza 49,67 zł, (14,90 zł -70%)
- Kulisy Kulinarnej Akademii 39,67 zł, (11,90 zł -70%)
- Bez glutenu. Bez wyrzeczeń. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i całej reszty świata. Wydanie II rozszerzone 48,06 zł, (14,90 zł -69%)
- Jak karmić dzieci, by jadły chętnie i zdrowo 34,06 zł, (10,90 zł -68%)
- Wege w kwadrans. 125 szybkich przepisów kuchni roślinnej. Wydanie II rozszerzone 39,71 zł, (13,90 zł -65%)