reklama - zainteresowany?

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania - Septem

Zwierzyna. Sposoby przyrządzania
ebook
Autor: Elżbieta Kiewnarska
ISBN: 9788379505050
stron: 88, Format: ebook
Data wydania: 2019-06-19
Księgarnia: Septem

Cena książki: 8,00 zł (poprzednio: 10,00 zł)
Oszczędzasz: 20% (-2,00 zł)

Dodaj do koszyka Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Tagi: Kulinaria

Poradnik kulinarny Zwierzyna. Sposoby przyrządzania autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem Pani Elżbieta) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 66 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z mięsa. Są to przepisy na potrawy z takich zwierząt jak: łoś, niedźwiedź, dzik, zając, sarna, jeleń, głuszec, bażant, cietrzew, dzika kaczka, kuropatwa, jarząbek, pardwa, kurka wodna, słomka, bekas, kwiczoł, jemiołuszka, wróbel i przepiórka.

Dodaj do koszyka Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Spis treści

Dodaj do koszyka Zwierzyna. Sposoby przyrządzania

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2025 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.