reklama - zainteresowany?

Żywność fermentowana i probiotyczna - Septem

Żywność fermentowana i probiotyczna
ebook
Autor: Michael Dietz
Tłumaczenie: Małgorzata Rzepka
ISBN: 978-83-8168-203-9
stron: 128, Format: ebook
Data wydania: 2017-06-01
Księgarnia: Septem

Cena książki: 20,84 zł (poprzednio: 24,81 zł)
Oszczędzasz: 16% (-3,97 zł)

Dodaj do koszyka Żywność fermentowana i probiotyczna

Tagi: Zdrowie i uroda

 

Fermentacja to proces, w którym mikroorganizmy przetrawiają do pewnego stopnia produkty spożywcze i przez to poprawiają wartość i przyswajalność znajdujących się w nich substancji odżywczych. Dzięki tej książce samodzielnie przygotujesz zdrowe pikle, kimchi, sunomono czy tofu. Poznasz tajniki kiszenia i marynowania popularnych warzyw takich jak kapusta, marchew czy buraki. Opisane potrawy poprawiają wchłanialność witamin i żelaza. W znaczący sposób pobudzają trawinie tłuszczów i białka. Pozytywnie wpływają na przepływ krwi w jelitach, aktywują pracę trzustki i oczyszczają krew. Żywność fermentowana i probiotyczna poprawia pracę mózgu i uspokaja system nerwowy. Oczyszcza organizm ze środków konserwujących, wzmacniaczy smaku i złogów. Trwale, smacznie, zdrowo.

 

Dodaj do koszyka Żywność fermentowana i probiotyczna

 

Osoby które kupowały "Żywność fermentowana i probiotyczna", wybierały także:

  • Zdrowe dziecko. 104 proste wege przepisy dla rodzica i maÅ‚ego kucharza
  • Mimochodem o chodzeniu
  • Optymalna dieta dla biegaczy. Jedz zdrowo i biegnij po sukces
  • Bez glutenu. Bez wyrzeczeÅ„. Natchnione przepisy dla bezglutenowców, wegetarian i caÅ‚ej reszty Å›wiata. Wydanie II rozszerzone
  • RytuaÅ‚ gejszy. JapoÅ„ski sekret promiennej cery

Dodaj do koszyka Żywność fermentowana i probiotyczna

Spis treści

Dodaj do koszyka Żywność fermentowana i probiotyczna

Code, Publish & WebDesing by CATALIST.com.pl



(c) 2005-2024 CATALIST agencja interaktywna, znaki firmowe należą do wydawnictwa Helion S.A.